About me (català)

(english) / (español)

 

Contrabaixista afincat principalment a Barcelona amb una llarga trajectòria com a intèrpret, improvisador i compositor dins del jazz i la música moderna que l’ha portat a tocar amb grans figures nacionals i internacionals com Dave Liebman, Eliot Zigmund, Chris Cheek, Bill McHenry, Arturo O’Farrill, Ari Hoenig, Lage Lund, Billy Mintz, Dan Blake, Sarah Bernstein, Emilio Solla, Rob Garcia, Antonio Lizana, Marco Mezquida, Marc Miralta… entre molts d’altres.

Becat per la prestigiosa Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), on es va llicenciar i va tenir l’oportunitat d’estudiar amb mestres com Mario Rossy, Horacio Fumero, Andrew Ackerman, Agustí Fernandez, Lluís Vidal… entre d’altres. Anteriorment havia estudiat al Taller de Músics de Barcelona amb el contrabaixista ‘Grammy Awarded’ Javier Colina, gran mestre i mentor.

En el seus inicis com a músic professional va guanyar el premi joventut del prestigiós concurs Sona 9 amb el grup Pulpopop (2010). En aquesta mateixa època també fou guanyador del Jazz Fringe 2010 i 2011 del Festival de Jazz de Girona amb GRA ‘the trio’ i Psicolab 5tet. Tot seguit, el 2013, guanyà el concurs Jazz Fusion de la Fundació Mans Paideia de la Corunya amb TAK!. Tanmateix va ser finalista en les edicions 2012 i 2014 del concurs Jazz Jove Castelló amb GRA ‘the trio’, TAK! i Vernau Mier 5tet, entre alguns altres reconeixements.

Ha gravat més d’una trentena de discos com a colíder i sideman entre els quals en destaquen ‘My Old Flame’ amb Marco Mezquida, ‘Bulería Brooklyniana’ amb Marquès/ Fortià/ Pannier, ‘Beige’ amb Sergi Sirvent Smooth Trio i ‘Les Crisàlides’ amb Sabina Witt.

Advertisements