About me (català)

(english) / (español)

Contrabaixista afincat entre Barcelona i Nova York amb una llarga trajectòria com a intèrpret i sideman dins del jazz i la música moderna que l’ha portat a tocar amb grans figures nacionals i internacionals com Bill McHenry, Eliot Zigmund, Ari Hoenig, Lage Lund, Billy Mintz, Dan Blake, Marco Mezquida, Marc Miralta, Albert Bover, Aldo Caviglia, Mark Aanderud, Rogiérs, Marc Ayza… entre molts d’altres.

Becat per la prestigiosa Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), on es va llicenciar i va tenir l’oportunitat d’estudiar amb mestres com Mario Rossy, Andrew Ackerman, Agustí Fernandez, Lluís Vidal… entre d’altres. Anteriorment havia estudiat al Taller de Músics de Barcelona amb el contrabaixista ‘Grammy Awarded’ Javier Colina, gran mestre i mentor.

En el seus inicis com a músic professional va guanyar el premi joventut del prestigiós concurs Sona 9 amb el grup Pulpopop (2010). En aquesta mateixa època també fou guanyador del Jazz Fringe 2010 i 2011 del Festival de Jazz de Girona amb GRA ‘the trio’ i Psicolab 5tet. Tot seguit, el 2013, guanyà el concurs Jazz Fusion de la Fundació Mans Paideia de la Corunya amb TAK!. Tanmateix va ser finalista en les edicions 2012 i 2014 del concurs Jazz Jove Castelló amb GRA ‘the trio’, TAK! i Vernau Mier 5tet. A més a més va ser seleccionat pel cicle Música als Parcs de Barcelona durant els anys 2012, 2014, 2015, 2016 amb Virage Quartet, Arnau Obiols Pirenne, Duma 4tet, Tak! i Casares Brothers Trio, entre alguns altres reconeixements.

Ha gravat més d’una trentena de discos com a colíder i sideman tocant contrabaix i baix elèctric dins d’una gran varietat d’estils musicals, entre els quals en destaquen ‘My Old Flame’ amb Marco Mezquida, ‘Free-Can-Do’ amb Tak!, ‘Bulería Brooklyniana’ amb Marquès/Fortià/Pannier, ‘Beige’ amb Sergi Sirvent Smooth Trio i ‘Moments’ amb Jaume Vilaseca Trio.

Advertisements