Manel Fortià SOL!

SOL! és un viatge musical que aprofundeix en un instrument tan primitiu i visceral com és el contrabaix a través de l’univers musical de Manel Fortià.

Improvisacions, composicions pròpies i estàndards de jazz seran els ingredients que s’aniran intercalant durant el concert. També apareixeran textures i elements sorprenents que faran que l’oïent pugui disfrutar i degustar tranquilament el so pur i acústic de l’instrument, així també com totes les possibilitats sonores que aquest permet,  des d’elements percutius fins a dolces melodies amb l’arc.

ASE18227

SOL! es un viaje musical que profundiza en un instrumento tan primitivo y visceral como es el contrabajo a través del universo musical de Manel Fortià.

Improvisaciones, composiciones propias y estándares de jazz serán los ingredientes que se irán intercalando durante el concierto. También aparecerán texturas y elementos sorprendentes que harán que el oyente pueda disfrutar y degustar tranquilamente el sonido puro y acústico del instrumento, así también como todas las posibilidades sonoras que éste permite, desde elementos percutivos hasta dulces melodías con el arco.