marquesfortiapannier_cat

MarquesFortiaPannier.jpg

Trio franco-català creat a Nova York en 2016. Tres joves músics europeus que van tocar a la ciutat dels gratacels l’any passat i que finalment podem descobrir a Europa aquest estiu. Trio de jazz contemporani amb sensibilitat europea i ritmes frenètics de Nova York. En 2017 graven el seu primer àlbum titulat “Bulería Brooklyniana” que defineix la fusió d’estils i l’energia que emet aquest trio. Com a trio, han col·laborat amb músics com Lage Lund i Ari Hoenig, per exemple.

Albert Marquès ha viscut fora de Catalunya durant anys. Primer va viure a París, on va jugar amb grans figures de l’escena francesa com Pierre Perchaud o Rémi Vignolo. Durant el seu tercer i últim any a París va formar part del quartet minimalista Leon Parker. Des de 2011 viu a Nova York on juga amb la família O’Farrill. Marquès ha actuat en Birdland, Blue Note, Stone, Fat Cat, tinc de llombards, Jamboree i una llarga llista de clubs i festivals a banda i banda de l’Atlàntic, inclòs el llegendari festival de jazz de Mont-real. Ha gravat quatre àlbums com a líder i ha treballat en nombrosos projectes com a acompanyant a Espanya, França i EE. UU. Amb músics com Gilad Hekselman, Nir Felder i Ari Hoenig.

Manel Fortià és un contrabaixista radicat a Barcelona i Nova York amb una llarga carrera com a intèrpret i acompanyant en el jazz i la música moderna que l’ha portat a tocar amb grans figures nacionals i internacionals com Bill McHenry, Ari Hoenig, Lage Lund, Eliot Zigmund, Billy Mintz, Dan Blake, Jacob Sacks, Marc Miralta … entre molts altres. També ha liderat i co-liderat els seus propis projectes, per exemple, el duo aclarit amb el pianista Marco Mezquida. Ha gravat uns 40 àlbums i ha tocat en alguns dels Festivals de Jazz més importants d’Europa.

Raphael Pannier és un baterista francès radicat a Nova York. Va estudiar a la prestigiosa Berklee de Boston i a Manhattan School of Music de Nova York. Ha tocat amb grans figures del jazz nord-americà com Lee Ritenour, Bob James, Eric Lewis, Steve Wilson, Aaron Goldberg, Francois Moutin … en els llocs més prestigiosos del món: Carnegie Hall NYC, Mont-real Jazz Festival, Blue Note Tòquio, Heinekein jazz Festival … És un important representant de la nova generació de talentosos músics francesos.

 

-“Bulería Brooklyniana”(2018):

8454aec5a2bb0302967687b5a7f3dc85.jpg

(Escolta/Descarrega FULL album aquí)

-ON TOUR 2019 Dossier: 

Descarrega Dossier (Català)

Descargar Dossier (Español)

Download Dossier (English)

Télécharger le Dossier (Français)

-ON TOUR 2019 Video Teaser:

-ON TOUR 2019 Booking:

Per a la contractació o més informació envii un email aquí:

handmusicmade@gmail.com