TAK!

DSC_0032_mod.jpg

TAK! és un projecte ambiciós de jazz format per quatre joves músics actius dins l’escena musical barcelonina els quals inicien aquesta proposta la tardor del 2011 amb la intenció de buscar un so i personalitat pròpia dins el món del jazz. L’element més important d’aquesta banda però, és sens dubte la constant comunicació i la bona entesa entre els músics dalt l’escenari, que provoca un resultat fresc i agradable per a l’oïent.

Influències actuals del jazz modern i d’avantguarda o pinzellades d’altres estils musicals  podem trobar-les dins les composicions pròpies del grup explotant sempre al màxim les sonoritats de cada instrument.

Grup jove amb curta trajectoria però que ja compta amb diversos concerts a les sales més importants del país, com Jamboree Jazz Club, Jazz Cava de Terrassa, ViJazz Penedès, Sunset Jazz Club….

El maig de 2013 enregistren el seu primer disc als estudis de la Fundacio Mans Paideia a A Coruña. Portada TAK JF

Es pot escoltar a: http://takquartet.bandcamp.com

El novembre de 2015 enregistren el seu segon disc als estudis Laietana de Barcelona titulat “Free-Can-Do” amb alguna col·laboració de Vicent Pérez al trombó i Gabriel Amargant al saxo tenor. A principis de 2016 sortirà a la venta.